Stenläggare Trollhättan

Sten & Anläggning i Fyrstad – stenläggare Trollhättan

Ditt personliga sten- & anläggningsföretag

Sten & Anläggning i Fyrstad AB är specialiserade på stensättning, murar, skiffer, fasadbeklädnad och plattläggning. Om du befinner dig i Trollhättan och söker en stenläggare så har du kommit helt rätt! Vår styrka ligger i förmågan att hugga och klyva sten och skiffer för att skapa rätt utseende och passform, vilket ger oss en unik fördel. Vi riktar oss till både stora entreprenörsföretag och privatpersoner som våra huvudsakliga målgrupper. Vårt främsta mål är att både kunden och vi själva ska vara helt nöjda, vi strävar alltid efter att varje avslutat projekt ska vara det bästa vi har åstadkommit. Vi är ditt personliga sten- och anläggningsföretag.

En granitmur ger både en bra funktion och är vacker att titta på, och håller sig snygg år efter år. Vi är även experter på plattsättning och stensättning och med vår hjälp kan vi skapa en mycket vacker utemiljö. Har du frågor eller funderingar så tveka inte på att höra av dig till oss redan i dag.

Om oss

Företaget är ett familjeföretag och drivs idag av andra generationens stensättare. Sten och Anläggning startades år 2000 av Ulf och Per som idag är anställda i företaget. Idag drivs företaget av Tobias Hansson, Andreas och Markus Sloberg, vi har även 7 anställda. Vi finns i Trollhättan men är verksamma i hela västra Sverige och i vissa fall hela landet.

Vad vi gör

Som specialister på olika typer av stensättning och markarbeten erbjuder vi läggning av gatsten och granitkantsten, konstruktion av murar i olika former, fasadbeklädnad, skifferläggning och plattläggning. Dessutom erbjuder vi också försäljning av granit, skiffer, natursten, betongplattor och tillbehör för markanläggning. Vi kan i vissa fall även förmedla direktkontakt med leverantörerna.

Stenläggare Trollhättan

Sten & Anläggning i Fyrstad AB

Kardanvägen 102
461 38 Trollhättan

Telefon: 070-735 31 45